İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Festivale Bolu Damgası Vurdu
20. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali Yemek yarışmalarında; Yılın en iyi lisesi " ALTIN" , Türk Mutfağı Ekip Yarışmaları " ALTIN" , Türk Mutfağı Tatlı kategorilerinde " ALTIN" olmak üzere toplam dokuz altın madalya ile günü tamamladık.
Emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve tüm ekibi kutluyorum.
Abant Palas Taksim Otelcilik Köşk Otelleri Aş ve Burak Kurufasülye sponsorluğunda katıldığımız 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yemek Yarışmalarında güne "ALTIN" madalyalarla başlayan ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.
9 " ALTIN " 2 " GÜMÜŞ" 1 " BRONZ" madalya