BOLU İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor Projesi İlimizde Uygulanmaya Devam Ediyor

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor Projesi İlimizde Uygulanmaya Devam Ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün başlattığı "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" isimli sanatsal etkinlik projesi ilimizde yürütülmeye devam ediyor. 

Proje uygulama faaliyeti olarak, resim ve müzik alanından branş öğretmenlerimiz rehberliğinde, Bolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimiz tarafından Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimize sanatsal eğitimler verilmektedir. 

Yapılan eğitimler uzaktan teorik ve yüzyüze pratik eğitim olarak verilmekte olup akran öğrenmesi şeklinde devam etmektedir.

Eğitimlerin sonunda meslek lisesi öğrencilerinin üreteceği sanatsal eserler İl Müdürlüğümüz tarafından kurulacak komisyon tarafından değerlendirilecek ve dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek olup her iki alanda il birincisi olan eserler Mayıs ayında (https://mtegm.meb.gov.tr/) adresinden duyurulacaktır. Ayrıca öğrencilerin ortaya koyduğu tüm eserler çevrim içi (online) sergi olarak Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün internet sayfasında ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'ne ait "Mesleğim Hayatım" youtube sayfasında yayınlanacaktır.

09-04-202109-04-202109-04-202109-04-2021

TABAKLAR MAHALLESİ NECİP FAZIL KISAKÜREK1 BULVARI NO99 MERKEZ / BOLU - 0 (374) 280 14 00
Telefon Rehberi İçin Tıklayınız

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.